Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο... προδομένος Καμμένος ξαναχτυπά: Ο Τσίπρας δε φέρθηκε με εντιμότητα

Ο… προδομένος Καμμένος ξαναχτυπά: Ο Τσίπρας δε φέρθηκε με εντιμότητα

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει... ηρωικούς τόνους τονίζοντας πως «δεν απειλούμε αλλά δεν απειλούμαστε. Θέλουν να πάρουν κατά παράβαση του κανονισμού και την Κοινοβουλευτική Ομάδα; Τους τη χαρίζω»

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος ανέφερε πως «ο εταίρος μας μέχρι προχθές,  δεν φέρθηκε με εντιμότητα προτείνοντας σε βουλευτές των ‘Ανεξάρτητων Ελλήνων’ καρέκλες έναντι της ψήφου».

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, είπε για τον «καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης» – όπως  είχε χαρακτηρίσει τον κ. Τσίπρα όταν ήταν στον κυβερνητικό συνασπισμό –  «πως αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να έχει 151 βουλευτές, αλλά θα έπρεπε αυτοί οι βουλευτές να εξαγοραστούν από τους ‘Ανεξάρτητους Έλληνες’; Δεν υπήρχανε άλλοι, από το ΠΑΣΟΚ ή από το Ποτάμι;» .

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει… ηρωικούς τόνους τονίζοντας πως «δεν απειλούμε αλλά δεν απειλούμαστε. Θέλουν να πάρουν κατά παράβαση του κανονισμού και την Κοινοβουλευτική Ομάδα; Τους τη χαρίζω. Ας την πάρουνε. Την ψυχή μας όμως δεν θα την πάρουνε ποτέ» δήλωσε. Σημείωσε δε πως «η έδρα της Β’ Αθηνών ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες» αναφερόμενος στην έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

«Του τον χαρίζω τον κ. Κουίκ άμα θέλει ο κ. Τσίπρας, αλλά η έδρα της Β΄ Αθηνών ανήκει στους ‘Ανεξάρτητους Έλληνες’. Έχει υποχρέωση στο όνομα της έντιμης συνεργασίας που είχαμε, να την επιστρέψει», πρόσθεσε.

Ο κ.  Καμμένος ο οποίος βλέπει τα δημοσκοπικά ποσοστά των ΑΝΕΛ να έχουν πάρει την… κατιούσα, ανέφερε πως «ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία» ενώ κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να απλωθούν σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα  απηύθυνε έκκληση στους υποστηρικτές του κόμματος να βοηθήσουν «στη βόρεια Ελλάδα όλους τους υποψηφίους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ξεκάθαρα λένε ‘όχι’ στην παράδοση του όρου ‘Μακεδονία’».

Επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του ότι οι ΑΝΕΛ είναι «η μόνη δύναμη που λέει ‘όχι’ στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας» και προέβλεψε ότι «η συμφωνία θα καταρρεύσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ».

Ο κ. Καμμενος – ο οποίος είχε στο παρελθόν πολλές ευκαιρίες να μπλοκάρει τη συμφωνία των Πρεσπών – εξαπέλυσε,  επίθεση κατά της ΝΔ για τη στάση της στο θέμα των Σκοπίων λέγοντας: «ήρθε η ώρα της κρίσης αυτή την εβδομάδα. Η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ψηφίσουν ή όχι την ένταξη των Σκοπίων με το όνομα Βόρεια Μακεδονία στο ΝΑΤΟ. Και εδώ θέλει 180 ψήφους. Χωρίς 180 ψήφους δεν μπορεί να περάσει. Εμείς λοιπόν σας λέμε ότι δεν την ψηφίζουμε και δίνουμε αγώνα. Για να δω τους βουλευτές της ΝΔ αν θα ψηφίσουν και θα προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας τελικά αυτή την εβδομάδα».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά σημειώνοντας: «Εγώ δεν απειλώ κανέναν με αποκαλύψεις. Αυτούς που απειλώ τους απειλώ ευθέως. Και εκείνον τον οποίο όχι απλώς απειλώ, αλλά δηλώνω ότι θα συντρίψω, είναι τον πρώην υπουργό Εξωτερικών που εξαπάτησε τους Έλληνες» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024