
Τρία άτομα στη φυλακή για τη φονική τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο
Τρεις άνδρες της ίδιας οικογένειας, που φέρονται να έδωσαν στον Σερίφ Σεκάτ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για να εξαπολύσει την επίθεση στο Στρασβούργο στις 11 Δεκεμβρίου, προφυλακίστηκαν την Παρασκευή και ασκήθηκαν εις βάρος τους διώξεις, σύμφωνα με δικαστική πηγή.
Στους εν λόγω υπόπτους, ηλικιών 32, 34 και 78 ετών, απαγγέλθηκαν κατηγορίες από δικαστή του Παρισιού για «κατοχή και μεταφορά όπλων κατηγορίας Β σε σύνδεση με τρομοκρατική επιχείρηση», καθώς και για «εγκληματική συνωμοσία και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», σύμφωνα με την πηγή.
Ο 29χρονος Σεκάτ έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς δύο ημέρες μετά την επίθεση της 11ης Δεκεμβρίου σε πολυσύχναστη χριστουγεννιάτικη αγορά που είχε ως αποτέλεσμα πέντε νεκρούς.
Λίγο μετά τον θάνατό του, το προπαγανδιστικό όργανο του Ισλαμικού Κράτους, πρακτορείο Amaq, μετέδωσε ότι ο Σεκάτ ήταν «στρατιώτης» της οργάνωσης.
- «Ντύθηκαν» στα χακί οι πρώτες γυναίκες – Παρουσιάστηκαν στη Λαμία
- «Πακέτο» τους Μουρίνιο και Κονατέ – Η υπόσχεση του Πέρεθ στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης
- Δεξίωση Ποσειδωνίων του Υπουργείου Ναυτιλίας: Παρουσίες από το χώρο της πολιτικής και της ναυτιλίας
- Γλαβίνας: Η ΝΔ κερδίζει άμα τη εμφανίσει του κ. Τσίπρα – Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πείσει ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση
- Ομπράντοβιτς: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, ας τελειώσουν τα πρωταθλήματα πρώτα…»
- Γαλλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 11χρονου κοριτσιού – Συνελήφθη ο πατέρας φίλης της



