Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίνγκασον: «Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Ίνγκασον: «Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ανέφερε πως δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του από την Ροστόφ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου Σβέριρ Ίνγκασον με δηλώσεις του στο PAOK tv αρχικά μίλησε για την απόφαση του να γίνει κάτοικος Τούμπας.

«Νιώθω μεγάλη ανακούφιση που βρίσκομαι τελικά εδώ, ήταν ένας μεγάλος Ιανουάριος και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ εν τέλει. Ειλικρινά θεωρώ ότι είναι ένα πραγματικά καλό βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, παλεύει κάθε χρόνο για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ συμμετέχει και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πράγματα που θέλω να πετύχω και εγώ στην καριέρα μου.

Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία να τα πετύχω οπότε ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως πολύ επιθετικό αλλά και ως ένα μοντέρνο στόπερ, που του αρέσει να συμμετέχει και στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας. Είμαι ένας σύγχρονος κεντρικός αμυντικός».

Για τις διαφορές ανάμεσα στα πρωταθλήματα Ρωσίας και Ελλάδας: «Θεωρώ ότι είναι διαφορετικά πρωταθλήματα, νομίζω ότι στην Ελλάδα οι ομάδες, αρέσκονται στο να είναι πιο επιθετικές, ενώ στη Ρωσία είναι πιο αμυντικό και τακτικό. Θα συναντήσω νέες προκλήσεις και είμαι ενθουσιασμένος για αυτές, καθώς θέλω να γίνω καλύτερος παίκτης».

Για τους στόχους του: «Φυσικά ήρθα εδώ έχοντας κάνει καλή προετοιμασία τον Ιανουάριο, προπονήθηκα σκληρά και είμαι έτοιμος να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να παίξω σε αυτό το όμορφο στάδιο. Μπροστά σε όλους αυτούς τους οπαδούς, θέλω να βρίσκομαι στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα γίνετε. Ειλικρινά νομίζω πως όλοι στον ΠΑΟΚ στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν δεν τα καταφέρουμε νομίζω θα είναι μεγάλη απογοήτευση, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέσα στη σεζόν, γεγονός που αν πραγματοποιηθεί θα με κάνει πολύ χαρούμενο».

Δείτε τις δηλώσεις του Σβέριρ Ινγκασον εδώ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024