Να αφήσει πίσω τον επώδυνο αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας, από το Μουντιάλ της Ρωσίας, θέλει ο νέος προπονητής των «Ατζούρι» Ρομπέρτο Μαντσίνι. Γι’ αυτό και αποφάσισε να πάρει μαζί του 32 ποδοσφαιριστές με σκοπό να ξεκινήσουν από τώρα την προετοιμασία τους για τα προκριματικά του EURO 2020.
Ο Μαντσίνι γνωρίζει πως η ψυχολογία της ομάδας δεν ήταν καλή μετά τον αποκλεισμό από την Σουηδία, οπότε θέλει να παρακινήσει τους παίκτες του, με σκοπό να δεθούν μεταξύ τους και να μην πάθουν κάποιο κάζο όπως αυτό με τους Σκανδιναβούς.
Έτσι λοιπόν από τις 4-5 Φεβρουαρίου στο «Κοβερτσιάνο», οι ποδοσφαιριστές της Ιταλίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία του Μαντσίνι και να καταστρώσουν τα πλάνα τους ενόψει της συνέχειας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.