Υποδοχή με ύβρεις κατά Τζανακόπουλου, Δανέλλη για τις Πρέσπες στην Κρήτη
«Θερμά» υποδέχτηκε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ομάδα πολιτών, ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη προκειμένου να παραβρεθεί ως ομιλητής στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων
«Θερμά» υποδέχτηκε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ομάδα πολιτών, ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη προκειμένου να παραβρεθεί ως ομιλητής στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Σπύρος Δανέλλης και ο Γιάννης Ραγκούσης.
Οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και προέβησαν σε χαρακτηρισμούς, όπως «προδότες» και «προσκυνημένοι» εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη συμφωνία, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», σύμφωνα με το cretalive.
Στο μεταξύ, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση. «Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων» μεταξύ αυτών που εκστομίστηκαν από τους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές και κατά του Σπύρου Δανέλλη («Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη», «Προδότη Δανέλλη, η Κρήτη δεν σε θέλει»).
- Νέα «σενάρια» για μεταγραφικό κόλπο της Λίβερπουλ
- Στη ζωή τρως χαστούκια, το θέμα είναι να σηκωθείς: Η Μελίνα Κανά για τη μουσική, τις δυσκολίες και την επιστροφή
- Καταγγελία στην Ολομέλεια για Βορίδη – Εγγραφο του Βάρρα από το 2020 δείχνει πως γνώριζε την εκτόξευση του εθνικού αποθέματος
- Γιατί ο Τζόκοβιτς «έδωσε» τον Τσιτσιπά: «Μου είπε θα το τακτοποιήσει, αλλά…»
- Ιωάννινα: 29χρονος παρίστανε τον μοναχό και ζητούσε χρήματα από πιστούς – Είχε και εξοπλισμό αστυνομικού
- Τροχαία: Υπό την επήρεια αλκοόλ εντοπίστηκαν 252 οδηγοί στην Αττική – 8 συλλήψεις



