Eurostat: Ένα στα τέσσερα ελληνικά νοικοκυριά «παγώνει»
Η Ελλάδα με βάση αυτά τα στοιχεία βρίσκεται στην τρίτη υψηλότερη θέση της ΕΕ με τη Βουλγαρία να βρίσκεται στην κορυφή των «28»
Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία της Eurostat για τη χώρα μας καθώς φαίνεται πως το 25,7% των ελληνικών νοικοκυριών δυσκολεύεται να έχει άνετη πρόσβαση στη θέρμανση τους χειμερινούς μήνες .
Η Ελλάδα με βάση αυτά τα στοιχεία βρίσκεται στην τρίτη υψηλότερη θέση της ΕΕ με τη Βουλγαρία να βρίσκεται στην κορυφή των «28» καθώς περίπου ένας στα τρία νοικοκυριά αντιμετωπίζει προβλήματα με την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης.
Πάνω από την Ελλάδα και κάτω από τη Βουλγαρία όπως αναφέρουν τα «ΤΑ ΝΕΑ», βρίσκεται η Λιθουανία με το ποσοστό των οικογενειών που έχουν αντίστοιχα προβλήματα να ανέρχεται σε 28,9%.
Σε ότι αφορά την Ελλάδα, στη διάρκεια της πολυετής οικονομικής κρίσης, εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες έχουν βάλει «ψαλίδι» στις δαπάνες για θέρμανση. Δεν είναι μόνο η τιμή του πετρελαίου αλλά και η υπερφορολόγηση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση με αποτέλεσμα χιλιάδες νοικοκυριά να αναζητούν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν (κλιματιστικά, ηλεκτρικές θερμάστες κ.λπ).
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 55χρονος για βιασμό 52χρονης – Τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι η γυναίκα
- Γερουλάνος για διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: Δεν είναι ώρα να γινόμαστε λιγότεροι, αλλά περισσότεροι
- Τι αλλαγές φέρνει η νέα διάταξη για τις επικουρικές συντάξεις
- Barcelona – Όταν ο έρωτας συνθλίβεται ανάμεσα στην επιθυμία και την εξουσία
- Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα «εχθρός» των οστών μας
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος






