Ερωτήματα προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο θέτει η ΝΔ με αφορμή τις νέες καταγγελίες του Πάνου Καμμένου αλλά και την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού σε ευρωπαίους ηγέτες για τη συμφωνία των Πρεσπών και τους διαδηλωτές που τάχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα κατά της Συμφωνίας.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «τις τελευταίες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να έχουν πάθει επιλεκτική κώφωση» ζητά από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να απαντήσει στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στα εξής:

«1. Τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Τσίπρας όταν είπε ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών; Το 70% των Ελλήνων που διαφωνούν, εκτός από ακροδεξιοί, είναι και ηλίθιοι κατά τον πρωθυπουργό;

2. Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η κ. Θάνου εκτελεί εντολές του κ. Τσίπρα για να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη, όπως κατήγγειλε ο κ. Καμμένος;

3. Προσέφερε ή όχι ο κ. Τσίπρας στον κ. Καμμένο θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ;

4. Και σημαντικότερο όλων: Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας και δεν απαντά στην ευθεία απειλή Καμμένου ότι αν διαλύσει την ΚΟ των ΑΝΕΛ, η κυβέρνησή του δεν θα φτάσει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο