ΝΔ : Ο Τσίπρας εκβιάζεται από τον Καμμένο γιατί τρέμει τις αποκαλύψεις
Εξόφθαλμο εκβιασμό του Αλέξη Τσίπρα από τον Πάνο Καμμένο «βλέπει» η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του κανονισμού της Βουλής ώστε να αποτραπεί η προοπτική διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
Εξόφθαλμο εκβιασμό του Αλέξη Τσίπρα από τον Πάνο Καμμένο «βλέπει» η ΝΔ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του κανονισμού της Βουλής ώστε να αποτραπεί η προοπτική διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει: «Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.
»Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».
Σε σύγχυση η ΝΔ για το «διαζύγιο»
«Στην αρχή η ΝΔ μιλούσε για «συναινετικό διαζύγιο». Μετά μιλούσε για «σικέ διαζύγιο». Στη συνέχεια για «διαζύγιο συναλλαγής». Σήμερα, μιλά για «διαζύγιο εκβιασμών»» σχολίαζαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.
«Μέχρι να καταλήξει πάντως μέσα στη σύγχυσή της, θα έχει χάσει αρκετές ακόμη ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή» κατέληγαν οι ίδιες πηγές.
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]


