
Καμμένος υπέρ Πολάκη
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μπορεί να νοιώθει προδομένος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και συχνά πυκνά να καταγγέλλει μεθοδεύσεις εις βάρος των ΑΝΕΛ, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να καλύπτει τις αθλιότητες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας
Μπορεί η κοινή γνώμη να είναι εξοργισμένη με τις αθλιότητες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος με το γνωστό «μάγκικο» στυλάκι του επιτέθηκε χθες σε κανάλια και δημοσιογράφους επειδή κάποιος τόλμησε να του απευθύνει ερώτηση για τα δύο παιδιά που νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο της Λαμίας και κατέληξαν στη Λάρισα , ωστόσο βρήκε έναν σύμμαχο να τον… αποθεώνει.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μπορεί να νοιώθει προδομένος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και συχνά πυκνά να καταγγέλλει μεθοδεύσεις εις βάρος των ΑΝΕΛ, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να καλύπτει τις αθλιότητες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.
Στη σημερινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξήρε την εντιμότητα, το έργο και την ειλικρίνεια του Π. Πολάκη. Μιλώντας για το ύφος και τις αντιδράσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έναντι των δημοσιογράφων απάντησε: «Τον σκάσατε, τον καταλαβαίνω. Μπορεί να λέει μια κουβέντα παραπάνω, αλλά είναι γνήσιος, ειλικρινής και ο τελευταίος που θα πρέπει να κρίνουμε».
- Η Μάντσεστερ Σίτι αποχαιρετά τον Πεπ Γκουαρδιόλα: Το «Last Dance» του θρυλικού προπονητή στο «Etihad» (vid, pics)
- Έκλεισαν οι κάλπες στην Κύπρο – Μάχη για την πρωτιά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ δείχνουν τα exit poll
- Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου: Τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας
- Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο σφυρί η ιστορική Jaguar από τη νύχτα του θρυλικού Revenge Dress
- Αρχάνες: Στα χέρια των Αρχών ο δράστης των πυροβολισμών
- Κατάρρευση υπό κατασκευή κτιρίου στις Φιλιππίνες: Ένας νεκρός, πάνω από 20 οι αγνοούμενοι


