Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πολλακισμός : Μια αρρώστια χωρίς θεραπεία

Πολλακισμός : Μια αρρώστια χωρίς θεραπεία

Δεν είναι ο Πολάκης το πρόβλημα, είναι ο Τσίπρας που κρίνεται για τον κάθε Πολάκη. Κι αφού τον κρατά στην καρέκλα του αντί να τον στείλει για ψάρεμα μαζί με τον φίλο του, Πάνο Καμμένο, τότε υπεύθυνος για τις συμπεριφορές αυτές είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Νέα επίθεση εξαπέλυσε την Τετάρτη ο Παύλος Πολάκης κατά των «διαπλεκόμενων» μέσων ενημέρωσης, των δημοσιογράφων που είναι απέναντί του και σε… διατεταγμένη υπηρεσία. Και βεβαίως δεν μπορεί ένας Πολάκης να απολογηθεί στα… άθλια βοθροκάναλα για τους θανάτους δύο μικρών παιδιών σε νοσοκομείο.

Αν είναι δυνατόν να ασκούν κριτική σε έναν Πολάκη, υπουργό υπεύθυνο για την κατάσταση στα νοσοκομεία. Τόλμησαν οι γονείς των νεκρών παιδιών να ασκήσουν κριτική στον προστατευόμενο του πρωθυπουργό και στον «κολλητό» του Πάνου Καμμένου; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε έναν γίγαντα της πολιτικής.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι ο φίλος του ο Πολάκης είναι ο πιο έντιμος που έχει γνωρίζει ποτέ. Κανείς δεν αμφέβαλλε γι’ αυτό, αθώοι όλοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Όμως, δεν κρίνεται ο Πολάκης για την εντιμότητά του, αλλά για την ικανότητά του να ασκεί πολιτική στον κρίσιμο τομέα της Υγείας. Αν βελτιώνει την κατάσταση που παρέλαβε, αν οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες, αν τα νοσοκομεία είναι καλύτερα, αν μειώνονται οι θάνατοι λόγω έλλειψης ΜΕΘ, αν έχουν εξαφανιστεί τα ράντζα και οι ουρές, αν τα φακελάκια και οι ασθενείς «βαλιτσάκια» στις εφημερίες δεν υπάρχουν πια.

Αν τέλος πάντως, ο Πολάκης κατάφερε να εξαφανίσει τα κακώς κείμενα της επαράτου Δεξιάς.

Εκεί κρίνεται καθημερινά ο υπουργός και γι’ αυτά είναι υποχρεωμένος να απαντά σε ερωτήσεις και να απολογείται και στα κανάλια και στον ελληνικό λαό.

Όμως, κρίνεται και για το ήθος του, τον τρόπο που πολιτεύεται, τις επιλογές που κάνει ως δημόσιο πρόσωπο. Αν συμπεριφορές μάγκικες, εξευτελιστικές, άθλιες περνάνε στον κόσμο τότε με γεια του με χαρά του, να τον χαίρονται αυτοί που τον έχουν βάλει στη θέση αυτή.

Γιατί δεν είναι ο Πολάκης το πρόβλημα, είναι ο Τσίπρας που κρίνεται για τον κάθε Πολάκη. Κι αφού τον κρατά στην καρέκλα του αντί να τον στείλει για ψάρεμα μαζί με τον φίλο του, Πάνο Καμμένο, τότε υπεύθυνος για τις συμπεριφορές αυτές είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Οσο για τις επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης, ας μη νομίζει ο κόσμος ότι απλά ο Πολάκης είναι… μπρουτάλ, ότι έχει απασφαλίσει και δεν καταλαβαίνει πλέον τι λέει. Πρόκειται για ξεκάθαρη στρατηγική Πολάκη βασιζόμενη στην απαξίωση μεγάλου μέρους των μέσων ενημέρωσης. Επίσης, βασίζεται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των πολιτών ενημερώνεται από τα social media, εκεί που κυριαρχεί το ψέμα, η υπερβολή, η ύβρις, η συνωμοσιολογία, όλα αυτά που «πουλάνε» και το ξέρει καλά ο Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός, με την στήριξη του πρωθυπουργού χτυπά εκεί που πιστεύει ότι κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή στη «διαπλοκή» των ΜΜΕ που ήρθε η Αριστερά να καταπολεμήσει. Ο Μεσσιανισμός της πάλαι ποτέ μη κυβερνώσας Αριστεράς επανήλθε στο προσκήνιο. Ο Τσίπρας, ο Πολάκης και τόσα άλλα στελέχη βλέπουν τον εαυτό τους καβάλα στο άλογο σαν σύχρονοι Αη Γιώργηδες που ήρθα να σκοτώσουν το θηρίο.

Ξέχασε να μας πει ο Πολάκης βεβαίως για τις… χάρες που κάνει η κυβέρνηση στους καναλάρχες δίνοντάς του περισσότερο χρόνο να πληρώσουν.

Η ευνοϊκή ρύθμιση για την καταβολή των δόσεων άραγε ποιους βολεύει αν όχι τα… βοθροκάναλα της διαπλοκής που βρίζει μέρα – νύχτα ο Πολάκης;

Ιστορίες για αγρίους θα πείτε… Ο Πολλακισμός είναι εδώ και μοιάζει με αρρώστια που δεν έχει γιατριά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024