
Αρης: Ατομικό για Σλαφτσάκη και Βεργίνη
Ο 24χρονος φόργουορντ έπαθε διάστρεμμα στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο 31χρονος γκαρντ νιώθει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού.
Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο (02/02), για την 16η αγωνιστική της Basket League.
Στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους Διαμαντή Σλαφτσάκη και Δημήτρη Βεργίνη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ο πρώτος λόγω του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική που αποκόμισε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος λόγω των ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Αρης:
«Προπόνηση αποκατάστασης πραγματοποίησαν σήμερα (29/01) οι παίκτες του ΑΡΗ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (02/02, 15:45, ERTPPLAY1), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής στον χθεσινό (28/01) αγώνα με τον Παναθηναϊκό και προπονήθηκαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall».
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Διαμαντής Σλαφτσάκης και ο Δημήτρης Βεργίνης, λόγω του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική που αποκόμισε στη χθεσινή αναμέτρηση ο πρώτος και των ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού ο δεύτερος. Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (30/01) μια φορά, το μεσημέρι».
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
- Τραμπ για ενδεχόμενη συμφωνία: Μετά από 47 χρόνια θα τακτοποιήσουμε τα χάλια που άφησαν άλλοι πρόεδροι
- Νέα Αριστερά: Για ακόμη μία φορά, η κυβέρνηση συλλαμβάνεται ψευδόμενη – Το σχόλιο για Καββαδά
- Οδικός χάρτης για τα αγροτικά οικόπεδα – Πώς θα χτίσετε κτίσµα σε χώρο µικρότερο από 4 στρέµµατα
- Οι κορυφαίοι της Euroleague: Οι «μπόμπερ» Βεζένκοφ και Ναν και ο Μιλουτίνοφ που «σκέπασε» τα καλάθια
- Με τη δύναμη του script: Πώς μια χάκερ εξευτέλισε την ακροδεξιά και διέγραψε το «Tinder των νεοναζί»





