Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα «άκουσε» ο Θεοδωράκης για τις Πρέσπες: «Μας ξεπουλήσατε»

Τα «άκουσε» ο Θεοδωράκης για τις Πρέσπες: «Μας ξεπουλήσατε»

Λίγο μετά τις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ήρθε αντιμέτωπος με την οργή μιας γυναίκας η οποία του επιτέθηκε λεκτικά για τη θέση του για τη συμφωνία των Πρεσπών

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στο δίδυμο του Σπύρου Βούγια με τον Νίκο Νυφούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ωστόσο λίγο μετά τις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ήρθε αντιμέτωπος με την οργή μιας γυναίκας, αδερφή υποψηφίου με τον συνδυασμό του κ. Βούγια «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», η οποία του επιτέθηκε λεκτικά για τη θέση του για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Τι δουλειά έχεις εδώ; Μας ξεπουλήσατε! Δεν έχετε θέση στη Θεσσαλονίκη» του φώναξε.«Αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφαση τους», απάντησε εκνευρισμένος ο κ. Θεοδωράκης.

«To Ποτάμι στηρίζει ανθρώπους που δεν έχουν βγει από τα κομματικά υπόγεια», τόνισε νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Είμαστε θετικοί στην προσπάθεια που κάνει ο Σπύρος Βούγιας και ο Νίκος Νυφούδης και άλλα στελέχη του προοδευτικού χώρου. Είμαστε θετικοί, δεν τους καπελώνουμε, τους παρακολουθούμε και, όπου μπορούμε, τους ενισχύουμε» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024