Αύξηση κατά 11,9% σημείωσε ο αριθμός των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν το θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Νοέμβριο του 2018, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017. Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν 959 τροχαία.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, σημειώθηκαν 959 τροχαία, από τα οποία 64 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (αύξηση 23,1%), 57 τραυματίστηκαν βαριά (αύξηση 3,6%) και 1.132 ελαφρά (αύξηση 16,1%).
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).