
ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια και Σάκχοφ εκτίουν ποινές κόντρα στoν ΠΑΣ Γιάννινα
Αντελίνο Βιεϊρίνια και Εβγέν Σάκχοφ θα εκτίσουν ποινές καρτών στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (30/1, 17:15)
Από την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Εβγκέν Σάκχοφ έφτασε τις τέσσερις κίτρινες στο πρωτάθλημα, ήταν γνωστό ότι δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (30/1, 17:15).
Τώρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε ότι και ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα εκτίσει στο ίδιο παινχίδι την ποινή του για τις κάρτες που συμπλήρωσε κόντρα στον ΟΦΗ.
Από τη στιγμή που ο Κάνιας έχει ξανά ενοχλήσεις (σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του) φαίνεται ότι στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μαουρίσιο θα παίξει ή ο Ελ Καντουρί ή ο Μίσιτς, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί ή ο Τόσκα ή ο Γιαννούλης.
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά



