Απόλλων Σμύρνης: Με Ελ Χέλβε και Γκίνο απέναντι στη Λαμία

Οι δύο παίκτες εξέτισαν τις ποινές τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ – Εκτός αποστολής ο Λούκιτς λόγω ενοχλήσεων, αλλά και ο τιμωρημένος Βάσιτς.

Με τους Ελ Χέλβε και Γκίνο στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Σμύρνης στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (30/01, 16:00), για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο παίκτες εξέτισαν τις ποινές τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Αντρέι Λούκιτς, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις, αλλά και ο Βάσιτς, που αποβλήθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Ελαφράς Ταξιαρχίας απαρτίζεται από τους Αστράς, Χουάντερσον, Ναδάλες, Γαρουφαλιά, Αγρόδημο, Βαφέα, Κύργια, Κοντοές, Βάρκα, Ντ’ Ούρσο, Ριβέρο, Μπεντινέλι, Ελ Χέλβε, Ουριουέλα, Γκίνο, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Στάθη και Ναζλίδη.

Η ομάδα της Ριζούπολης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς μετά από 17 αγώνες είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει μόλις 6 βαθμούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Τσικίνιο: «Ο Μεντιλίμπαρ άλλαξε το παιχνίδι μας, μεγαλώσαμε σαν ομάδα»

Ο Τσικίνιο εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ιταλιάνο: «Έχουμε φέρει αλυσίδες και λουκέτα για τον Ελ Κααμπί, μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο»

Όσα είπε ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο στη συνέντευξη Τύπου της Φιορεντίνα ενόψει του τελικού του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν πωλείται ο Ονάνα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρόλο το ολικό rebuild που ετοιμάζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν δείχνει διατεθειμένη να πουλήσει τον Αντρέ Ονάνα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Live streaming: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Live streaming: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τον τελικό της Super League Κ17.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Νέα μαρτυρία στη δίκη του πατέρα Αντώνιου: «Κακοποιούσαν τα παιδιά και τα βάζανε τιμωρία»

Η γυναίκα αναφέρθηκε σε σωματική κακοποίηση του παιδιού της υποστηρίζοντας πως είδε σημάδια από ξυλοδαρμό στο πρόσωπο του παιδιού όπως αντίστοιχα σημάδια είδε και σε άλλα παιδιά.

Μίνα Μουστάκα
Μίνα Μουστάκα
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007