
Χατζηδάκης: Η Ελλάδα έχει ανάγκη μία νέα αρχή όπως το 1974
Η Ελλάδα χρειάζεται να αναπνεύσει και να κάνει μια νέα αρχή όπως έγινε το 1974 ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης
Η Ελλάδα χρειάζεται να αναπνεύσει και να κάνει μια νέα αρχή όπως έγινε το 1974 ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ προχωρεί μπροστά ως ένα μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα και ότι απευθύνεται και προς τους αριστερούς γιατί το να πέσει αυτή τη κυβέρνηση είναι θέμα αξιακό.
«Η πολική δεν είναι πρόσθεση είναι πολλαπλασιασμός. Αυτό που βοηθάει είναι το ρεύμα, όταν εσύ ο ίδιος πείθεται ότι μπορεί να στηριχτεί από την πολιτική σου» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Για τη Βενεζουέλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι με τη στάση του απέναντι στο καθεστώς Μαδούρο ο κ. Τσίπρας δείχνει ότι δεν έχει ευαισθησία απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις δημοκρατικές αξίες και αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά γιατί εκεί το καθεστώς είναι τυραννικό.
Διερωτήθηκε επίσης τι παριστάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του αυτή.
Για το θέμα των Σκοπίων ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι ο πρωθυπουργός έδωσε στους εταίρους του ΝΑΤΟ αυτό που δεν έδωσαν οι προηγούμενοι έξι πρωθυπουργοί.
Αναφερόμενος στον κ. Καμμένο είπε ότι απέσυρε την εμπιστοσύνη του και έχει πέντε βουλευτές εκ των οποίων οι δυο στηρίζουν την κυβέρνηση και αυτό θεωρείται σύγχρονο και ευρωπαϊκό είπε.
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη

