Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Να καταδικάσουν όλοι τον προπηλακισμό του Στέφανου Παραστατίδη

ΚΙΝΑΛ: Να καταδικάσουν όλοι τον προπηλακισμό του Στέφανου Παραστατίδη

«Οφείλουν όμως όλοι να κατανοήσουν ότι το κλίμα διχασμού και πόλωσης, που από το 2011 καλλιέργησε ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει ως σήμερα με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, μόνο τις ακροδεξιές λογικές εξυπηρετεί» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΚΙΝΑΛ

Το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, τις «πρακτικές που αφορούν επιθέσεις και τραμπουκισμούς κατά πολιτικών στελεχών», οι οποίες «γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνες, διολισθαίνουν σε φασιστικές, όταν επεκτείνονται και σε λογικές οικογενειακής ευθύνης».

Επίσης, το ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι είναι επιβεβλημένη από όλους η καταδίκη της επίθεσης κατά του υποψήφιου του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανου Παραστατίδη, και υπογραμμίζει: «Οφείλουν όμως όλοι να κατανοήσουν ότι το κλίμα διχασμού και πόλωσης, που από το 2011 καλλιέργησε ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει ως σήμερα με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, μόνο τις ακροδεξιές λογικές εξυπηρετεί. Έστω και τώρα ο κ. Τσίπρας οφείλει να καταδικάσει ευθέως τις επιθέσεις κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2010-2012».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024