Στους δρόμους οι αγρότες, έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης
Τις μηχανές των τρακτέρ έβαλαν μπροστά σήμερα, Δευτέρα, εκατοντάδες αγρότες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας με αιτήματα που αφορούν μεταξύ άλλων το κόστος παραγωγής και τις τιμές των αγροτικών προϊόντων
Τις μηχανές των τρακτέρ έβαλαν μπροστά σήμερα, Δευτέρα, εκατοντάδες αγρότες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας με αιτήματα που αφορούν μεταξύ άλλων το κόστος παραγωγής και τις τιμές των αγροτικών προϊόντων.
Συγκεκριμένα, όπως κάνει γνωστό η ίδια Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων στη σελίδα της στο Facebook αυτή τη στιγμή πάνω από 450 τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί στον κόμβο της Νίκαιας στην εθνική οδό Αθηνών — Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr η κίνηση έχει ήδη διακοπεί στο ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό ενώ αναμένονται και άλλοι αγρότες που θα καταφθάσουν με τα οχήματά τους από τα Φάρσαλα και την Καρδίτσα.
Την ίδια ώρα αγρότες από τις Σέρρες έκλεισαν, σύμφωνα με το thestival.gr το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο έχουν κλείσει τον δρόμο 70 αγρότες που είναι πεζοί ενώ 50 τρακτέρ είναι παραταγμένα αυτή την ώρα στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου.
Σύμφωνα με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων οι αγρότες ζητούν μεταξύ άλλων κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, αφορολόγητο πετρέλαιο, Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων, κρατικό φορέα που θα καλύπτει και θα αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς απ’ όλες τις αιτίες καταστροφής, κ.α.
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]
- «Βόμβα» από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: Σταματά από την Εθνική μετά το Μουντιάλ (vid)
- LIVE: Πορτογαλία – Κροατία




