Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες - Πού στήνουν μπλόκα

Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες – Πού στήνουν μπλόκα

Τη μείωση του κόστους παραγωγής καθώς και την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος διεκδικούν οι αγρότες οι οποίοι απαντούν με δυναμικές κινητοποιήσεις

Τη μείωση του κόστους παραγωγής καθώς και την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος διεκδικούν οι αγρότες οι οποίοι κατεβαίνουν και πάλι στους δρόμους στήνοντας μπλόκα σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Για τις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση από τους αγρότες της Αιγιάλειας. Συγκεκριμένα θα συγκεντρωθούν στα βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού, στο ύψος του Αιγίου, στο ρεύμα προς Πάτρα. Την ίδια στιγμή «ποδαρικό» στις κινητοποιήσεις έκαναν ήδη από το απόγευμα της Κυριακής αγρότες στον κόμβο Αγίου Γεωργίου στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στον Πύργο.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση – κάλεσμα ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας»:«Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας. Συμμετέχουμε στην πανελλαδικά συντονισμένη αγροτική κινητοποίηση ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ και στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που μας ξεκληρίζει προκειμένου να συγκεντρώσει τη γη και τη παραγωγή στα χέρια λίγων επιχειρηματιών, να υπηρετήσει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας θα προχωρήσουν σήμερα σε μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα ενώ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των Ανωγείων στην Κρήτη προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 12 στο Μετόχι.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024