Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τεννές: «Μας αναγκάζουν αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να μιλάμε για διαιτησία»

Τεννές: «Μας αναγκάζουν αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να μιλάμε για διαιτησία»

Στο λάθος του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Μπάμπης Τεννές στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας τους στους Ζωσιμάδες.

Με ήρωα τον Δημήτρη Μάνο και αρνητικό πρωταγωνιστή τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη (που απέβαλλε αναίτια τον κίπερ του Απόλλωνα για παράβαση στην οποία δεν υπέπεσε ποτέ), ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 και ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Μπάμπης Τεννές, στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τα σοβαρά παράπονά του από τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς μας αναγκάζουν αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να μιλάμε για άλλα πράγματα. Η ομάδα υποβιβάζεται όχι μόνο από δικά της λάθη, αλλά και άλλων. Πριν μερικές αγωνιστικές δεν δόθηκε καθαρό φάουλ στην Λάρισα και γίνεται αυτογκόλ, στο προηγούμενο με τον Λεβαδειακό, έπρεπε ο αντίπαλος να παίζει με λιγότερο παίκτη από το 30’, όμως δεν δόθηκε αποβολή και σήμερα ο διαιτητής μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε ως το τέλος κάτι, με την κόκκινη που δεν υπάρχει. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει στεναχώρια, γιατί κάναμε προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίνονται σε ό,τι λέμε, αλλά δεν παίρνουμε όσα δικαιούμαστε στον αγωνιστικό χώρο.

Για το ματς δεν έχω πολλά, το είδαν όλοι, μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Όλοι κάνουμε λάθη και ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε λάθη, αλλά μας στοιχίζουν πολύ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη του, του εύχομαι καλή συνέχεια κι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι μπορεί να δικαιωθούμε».

Για το αν θεωρεί ότι ο Απόλλωνας έπεσε μετά τη σημερινή ήττα: «Έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια το πρωτάθλημα, αλλά βλέποντας τα τελευταία που δεν παίρνουμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι αξίζουμε, υπάρχει μια μικρή απογοήτευση. Ήταν που ήταν δύσκολη, μας την κάνουν και ακόμα δυσκολότερη τη ζωή μας».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024