
Πορεία διαμαρτυρίας αδιόριστων εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας
Στους δρόμους, για ακόμη μια φορά, βγήκαν οι αδιόριστοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ζητώντας μόνιμους και μαζικούς διορισμούς
Στους δρόμους, για ακόμη μια φορά, βγήκαν οι αδιόριστοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ζητώντας μόνιμους και μαζικούς διορισμούς αλλά και την κατάργηση του νόμου Γαβρογλου.
Περίπου 300 αδιόριστοι αναπληρωτές με την υποστήριξη φοιτητών από τα τμήματα της Εκπαίδευσης θα προχωρήσουν σε πορεία προς την Βουλή, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους με κεντρικό τους σύνθημα, «μόρφωση δουλειά για όλο το λαό» οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, ζητούν μόνιμους και μαζικούς διορισμούς με βάση το πτυχίο με όλη την προϋπηρεσία.
- LIVE: Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήριο
- Σε στρατιωτική κινητοποίηση οι Χούθι – Έσπασε ο αεροπορικός αποκλεισμός της Υεμένης μετά από 11 χρόνια
- Οι ενδεκάδες στο Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι: Βασικός ο Μέσι (pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Αυστραλία – Αίγυπτος 2-4 στα πέναλτι (κ.δ, παράταση 1-1): Έγραψαν ιστορία και προκρίθηκαν στους «16» οι «Φαραώ»




