
Άρπαξαν 4.200.000 ευρώ από εταιρεία security με «απαγωγή» διευθυντικού στελέχους
Ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό απαγωγής και ομηρίας διευθυντικού στελέχους εταιρείας security στην Καβάλα προκειμένου να ανοίξει χρηματοκιβώτιο απ’ όπου έγινε αρπαγή 4.200.000 ευρώ για τροφοδοσία ΑΤΜ απασχολεί τις τελευταίες ώρες τη ΕΛ.ΑΣ
Ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό απαγωγής και ομηρίας διευθυντικού στελέχους εταιρείας security στην Καβάλα προκειμένου να ανοίξει χρηματοκιβώτιο απ’ όπου έγινε αρπαγή 4.200.000 ευρώ για τροφοδοσία ΑΤΜ απασχολεί τις τελευταίες ώρες τη ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες επέδραμαν το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του διευθυντή της εταιρείας και του ανέφεραν ότι έχουν απαγάγει την κόρη του. Κάτι που ωστόσο δεν ίσχυε. Έτσι μετά από λίγες ώρες τον υποχρέωσαν να μεταβούν στα γραφεία της εταιρείας για να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο για να αρπάξουν το ποσό αυτό.
Αν επαληθευθεί η μαρτυρία του θύματος της ομηρίας θα πρόκειται για τις επονομαζόμενες «απαγωγές της τίγρης» με ομηρίες υπαλλήλων και στόχο τις αρπαγές μεγάλων ποσών από χρηματοκιβώτια τραπεζών, κάτι που είχε συμβεί αρχικά στη Μ. Βρετανία ενώ παρόμοιο εγχείρημα φαίνεται να σχεδίαζαν προ μερικών ετών μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς στον Βόλο.
- Ο συνιδρυτής του Netflix αποχωρεί – Ξεκίνησε πουλώντας ηλεκτρικές σκούπες, έφτασε στα 5,8 δισ. δολάρια
- LIVE: Άρης – Βόλος
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Το παγίδευσαν το παιδί μου, πρόκειται για σπείρα»
- Ανηφόρα – κατηφόρα: Ποιος έχει προτεραιότητα σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ;
- Σακελλαρίδης: Έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη για να κατανοήσουν ότι δεν μπορεί να παραμένει ο Λαζαρίδης
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
