Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας: «Παιδικό όνειρο να παίξω στο Καραϊσκάκη με ερυθρόλευκα»

Μασούρας: «Παιδικό όνειρο να παίξω στο Καραϊσκάκη με ερυθρόλευκα»

Το παιδικό όνειρο που εκπλήρωσε ο Γιώργος Μασούρας, το πρότυπο του, το σχόλιο για την κλήρωση του Κυπέλλου, αλλά και για την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν

Στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη ο Γιώργος Μασούρας εκπλήρωσε ένα παιδικό όνειρο αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ των Ερυθρόλρυκων μίλησε στη Nova για τη συγκεκριμένη εμεπιρία, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στο… βάθος του ρόστερ, στο ίνδαλμά του, αλλά και στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για το ντεμπούτο του στο Καραϊσκάκη στο ματς με την Ξάνθη: «Ήταν όνειρό μου από μικρό παιδί να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν τρομερή εμπειρία, το απόλαυσα από το ζέσταμα κιόλας, όταν μπήκα μέσα και είδα τον κόσμο να μας χειροκροτεί. Ένιωσα όπως ένιωθα μικρός, που έβλεπα τους παίκτες του Ολυμπιακού».

-Για την εξαιρετική άποψη του Μαρτίνς για τον ίδιο και που πιστεύει ότι βρίσκεται αγωνιστικά: «Πλέον οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Έχω έρθει σε έναν σύλλογο ευρωπαϊκό σε όλα τα επίπεδα, θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, να μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Θεωρώ ότι είμαι σε ένα καλό επίπεδο, έχω δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω κι από φέτος την ομάδα»

-Για το σχόλιο του Ανσαριφάρντ στη φωτογραφία που έβαλε ο ίδιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Υπήρξε κι αυτός ένα σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ αγαπημένοι από την περίοδο, που αγωνιστήκαμε στον Πανιώνιο, τότε συζητούσαμε τα όνειρά μας, τις προσδοκίες μας και του είχα αναφέρει ότι θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό και προφανώς το θυμόταν και το έγραψε».

-Για το πρότυπό του στον Ολυμπιακό όταν ήταν πιτσιρικάς: «Ο Ζιοβάνι πιστεύω ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, που πέρασαν από την ομάδα».

-Για την ανυπομονησία του να σκοράρει το πρώτο γκολ με τα ερυθρόλευκα: «Θέλω να πετύχω το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, να προσφέρω αυτό που πρέπει και σιγά σιγά θα έρθει και το γκολ».

-Για την πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού που δεν αλλάζει παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα: «Το έζησα πρώτη φορά αυτό. Βλέπω ότι υπάρχει τεράστια δυναμική στο γήπεδό μας. Όποιος κι αν αγωνιστεί έχει την ίδια νοοτροπία, αυτή του νικητή. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην ποιότητα, που υπάρχει σε όλες τις θέσεις. Δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί. Ο κόουτς μέσα στην εβδομάδα δοκιμάζει όλους τους παίκτες και στο τέλος αποφασίζει. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι δουλεύουν για τον εαυτό τους και την ομάδα. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, που μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Και αυτό βγήκε και στο ματς με την Ξάνθη, όπου η ομάδα έπαιξε με αρκετές αλλαγές».

-Για το γεμάτο ρόστερ, τον ανταγωνισμό και τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό χρειάζεται να υπάρχουν ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση. Χρειάζεται να υπάρχουν 22 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμοι, οπότε ναι αυτή είναι η λύση για να μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει στις διαδοχικές υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις».

-Για το ματς της Κυριακής στην Τρίπολη: «Είναι μια δυνατή ομάδα παραδοσιακά. Δυσκολεύει πάντα τους μεγάλους αντιπάλους αλλά θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα και τη δυναμική να κερδίσουμε αυτό το ματς».

-Για την κλήρωση με τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας: «Σε αυτή τη φάση κάθε ομάδα είναι επικίνδυνη. Είδαμε τη Λαμία να αποκλείει έναν μεγάλο αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να εστιάζουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, να δούμε με σοβαρότητα αυτά τα δύο παιχνίδια γιατί το πρόγραμμά μας είναι φορτωμένο εκείνη την περίοδο, θεωρώ όμως ότι θα προκριθούμε».

-Για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Ήταν θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια, μας απασχόλησε όλους. Μας έκανε όλους υπερήφανους. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, σε καιρούς που γενικότερα στην Ελλάδα ο αθλητισμός δεν βρίσκεται σε άνθηση. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πιάσω ρακέτα…»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024