Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαυροπάνος: «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου»

Μαυροπάνος: «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στις σκέψεις του μετά τον τραυματισμό

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Μαυροπάνος μεταπήδησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ και τρεις μήνες μετά έμελλε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έδειξε την εμπιστοσύνη που είχε στον έλληνα στόπερ ρίχνοντάς τον στη μάχη απέναντι σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Premier League.

«Προετοιμάστηκα σωστά από την στιγμή που ο προπονητής μου ανακοίνωσε πως θα παίξω. Αυτό συνέβη την ημέρα του αγώνα προτού φύγουμε από το ξενοδοχείο όταν μας είπε την ενδεκάδα. Μόλις το άκουσα, το μόνο που με απασχολούσε ήταν να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα», τόνισε ο Μαυροπάνος προσθέτοντας:

«Φυσικά ήμουν λίγο ανήσυχος και αγχωμένος γιατί θα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την Άρσεναλ αλλά το συμβιβάστηκα με την ιδέα. Ήμουν προσηλωμένος στις οδηγίες του προπονητή μου και πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μου. Κοίταξα τον αγωνιστικό χώρο και είπα, ‘αυτό ονειρευόμουν όλα αυτά τα χρόνια’. Το μόνο που ήθελα ήταν να το απολαύσω.

Θυμάμαι όλο το παιχνίδι. Στην πραγματικότητα ακόμη και τις στιγμές προτού φτάσουμε στο γήπεδο. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις. Σταθήκαμε άτυχοι αλλά νομίζω παίξαμε καλά. Ατομικά; Θεωρώ πως τα πήγα καλά».

Τέλος ο αμυντικός των «Κανονιέρηδων» αναφέρθηκε και για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό:

«Ανυπομονώ να επιστρέψω. Πιστεύω θα κάνω ένα νέο ξεκίνημα, αλλά θα είμαι ακόμη πιο δυνατός και θα κάνω το παν για να ξεκινήσω στην ενδεκάδα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024