
Τραυματισμοί και 6 συλλήψεις στα επεισόδια έξω από το σπίτι της Σκούφα
Η Αστυνομία προσήγαγε συνολικά έντεκα άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα έξι, ενώ οι υπόλοιποι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.
Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, όταν διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην προσπάθειά τους να κατευθυνθούν προς το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισάβετ Σκούφα, επιτέθηκαν με διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών προκειμένου να σπάσουν το μπλόκο τους.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, κατά τις συμπλοκές που ακολούθησαν τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
Η Αστυνομία προσήγαγε συνολικά έντεκα άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα έξι, ενώ οι υπόλοιποι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.
Μετά το επεισόδιο, διαδηλωτές κινήθηκαν με πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης όπου, αφού φώναξαν συνθήματα, αποχώρησαν χωρίς να σημειωθεί περαιτέρω ένταση.
- Τετραμερής Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας στην Αγία Νάπα – Στο επίκεντρο η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης
- Κρήτη: Αυτοκτόνησε 30χρονη νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ – «Θα την θυμόμαστε για το ήθος και τη ζεστασιά της»
- Έργο βραχοπροστασίας στο οδικό δίκτυο Αράχωβας
- Τσέφεριν για το VAR: «Ούτε εγώ καταλαβαίνω τις αποφάσεις»
- Οι απόφοιτοι του ChatGPT: Η AI αλλάζει το νόημα του πτυχίου – καλώς ή κακώς
- Ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο μαζί με τον σκύλο μας – Πώς τού εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του




