Τραυματισμοί και 6 συλλήψεις στα επεισόδια έξω από το σπίτι της Σκούφα
Η Αστυνομία προσήγαγε συνολικά έντεκα άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα έξι, ενώ οι υπόλοιποι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.
Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Κατερίνη, όταν διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην προσπάθειά τους να κατευθυνθούν προς το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισάβετ Σκούφα, επιτέθηκαν με διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών προκειμένου να σπάσουν το μπλόκο τους.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, κατά τις συμπλοκές που ακολούθησαν τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
Η Αστυνομία προσήγαγε συνολικά έντεκα άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα έξι, ενώ οι υπόλοιποι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.
Μετά το επεισόδιο, διαδηλωτές κινήθηκαν με πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης όπου, αφού φώναξαν συνθήματα, αποχώρησαν χωρίς να σημειωθεί περαιτέρω ένταση.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας