
Παραιτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών
«Συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»
H κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή ήταν η αφορμή για να υποβάλει την παραίτησή του ο Απόστολος Γκλέτσος από Δήμαρχος Στυλίδας.
Αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο κ. Γκλέτσος υπέβαλε την παραίτηση του σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Όπως αναφέρει:
«Παραίτηση
Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα, όπου ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια.
Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσουν μύρια κακά για την χώρα μας. Εύχομαι να διαψευσθώ. Όμως αντιπολιτευόμενος αυτά τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, παραιτούμαι από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ίσως μιας κάποιας εμψύχωσης των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που μπορεί να μην ξέρουν πως παίζονται αυτά τα σκληρά πολιτικά παιχνίδια.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας
Απόστολος Γκλέτσος
*Υ.Γ.: Συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»
- Σήμερα διεξάγονται οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Σχολεία
- Αρτέτα: «Έχουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, πιστεύω στους παίκτες μου»
- Κοινωνικός τουρισμός: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση – Η διαδικασία βήμα-βήμα
- «Συγκρατημένα αισιόδοξο» δηλώνει το Πακιστάν για τις συνομιλίες – Στο Ισλαμαμπάντ ο Αραγτσί
- Νέες ταινίες: Ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος κόντρα στον Μάικλ Τζάκσον
- Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πότε θα γίνουν οι πληρωμές



