
Αρνητική απάντηση ΠΑΟΚ σε Γαλατάσαραϊ για Κουλούρη
Ο team manager του ΠΑΟΚ τόνισε σε τουρκικά ΜΜΕ ότι ο ο Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει δανεικός στον Ατρόμητο ως το καλοκαίρι
Από την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε στα τουρκικά ΜΜΕ ότι η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος είναι έως τώρα φέτος πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας ως δανεικός στον Ατρόμητο.
Τώρα ο Παντελής Κωνσταντινίδης έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας βάζοντας τέλος στα σενάρια για πώληση του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.
Ο team manager του Δικέφαλου ξεκαθάρισε ότι οι πρόσφατες επαφές που υπήρξαν με τη Γαλατάσαραϊ σχετίζονταν με την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες και το ποσοστό μεταπώλησης που είχε ο ΠΑΟΚ.
Όσο για τον Κουλούρη; «Ο παίκτης θα παραμένει στον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πρέπει πρώτα εκείνη την πόρτα να χτυπήσει», τόνισε ο Κωνσταντινίδης.
- Live: Ο αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League του Λονδίνου
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Άγιαξ (pic)
- Gilmore Girls: Το ποσό που πωλείται το σπίτι της σειράς
- Κρήτη: Αγωνία για 17χρονη που αγνοείται από τις 10 Ιουλίου – Εκδόθηκε Missing Alert
- Σκύλος και καλοκαίρι: Γιατί το κλιματιστικό δεν είναι η μόνη λύση ενάντια στον καύσωνα
- Γερμανία: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο. των CDU/CSU, λόγω αντιδράσεων για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας


