
Άρης : Έτοιμοι Σιώπης, Τόνσο και Διαμαντόπουλος
Οι τρεις παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
Οι Μανώλης Σιώπης, Μάρτινς Τόνσο και Δημήτρης Διαμαντόπουλος ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Βέλεθ, Γιουνές και Κωνσταντινίδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (27/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Οι Φραν Βέλεθ, Χαμζά Γιουνές και Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισαν και σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα.
Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».
- To Ισραήλ επιτέθηκε σε 40 πόλεις του Λιβάνου το Σάββατο – Χτυπήθηκαν 25 υγειονομικοί στην Τύρο
- Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στον Λευκό Οίκο – Τον είχαν ειδοποιήσει να «μείνει μακριά»
- Ισχυρές εκρήξεις στo Kίεβο σε μεγάλης κλίμακας επίθεση της Ρωσίας
- Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]
- Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το πλαίσιο για την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν


