Έντονο φραστικό επεισόδιο στη Βουλή φαίνεται πως είχαν ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους συναντήθηκαν στο περιστύλιο της Βουλής και «τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν» αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Θεοδωράκη, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως θα αποκαλύψει με στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα «ποιος σκότωσε την ΚΟ του Ποταμιού».
Φεύγοντας από την Ολομέλεια, βρέθηκε μπροστά στον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος άρχισε να του φωνάζει «Ντροπή σου! Ντροπή σου!»
«Τον δρόμο μου και τον δρόμο σου» τού απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης και σύμφωνα με τους παρόντες σημειώθηκαν σπρωξιές μεταξύ των δύο ανδρών. Τα πνεύματα ωστόσο ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών