Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το εμβληματικό κτήριο Chrysler πωλείται

Το εμβληματικό κτήριο Chrysler πωλείται

Το ταμείο κρατικών επενδύσεων της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πωλεί το κτίριο γραφείων στην περιοχή Midtown Manhattan παράλληλα με την εταιρεία ακινήτων Tishman Speyer

Το εμβληματικό κτήριο Chrysler, art-deco στολίδι στη Νέα Υόρκη, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ουρανοξύστες στον κόσμο, έχει βγει προς πώληση σε τιμή που δεν είναι γνωστή.

Σχεδιασμένο από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα William Van Alen, το κτίριο Chrysler πωλείται από τους σημερινούς ιδιοκτήτες της Abu Dhabi Investment Council, οι οποίοι αγόρασαν τον πύργο το 2008 για 800 εκατομμύρια δολάρια.

Το ταμείο κρατικών επενδύσεων της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πωλεί το κτίριο γραφείων στην περιοχή Midtown Manhattan παράλληλα με την εταιρεία ακινήτων Tishman Speyer, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Η πώληση του ιστορικού κτιρίου θα διατεθεί στο εμπόριο από τις υπηρεσίες εμπορικών ακινήτων και την εταιρεία επενδύσεων CBRE, η οποία έχει αρνηθεί να δημοσιοποιήσει τη ζητούμενη τιμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#chryslerbuilding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chong Bum Lee (@chongbumlee123) στις

Το συνολικό ποσό θα συνδεθεί με τη μίσθωση της γης στην οποία βρίσκεται, στη γωνία της 42ης οδού και της λεωφόρου Lexington, η οποία ανήκει στην Cooper Union. Το ετήσιο τέλος για το οίκημα από 7,75 εκατομμύρια δολάρια σε 32,5 εκατομμύρια δολάρια το 2017, σύμφωνα με το Bloomberg.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024