
Πανό στην Ακρόπολη κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από το ΚΚΕ
Τα πανό στρέφονται κατά της Συμφωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ και καταγγέλλουν πως εξυπηρετεί τα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών, του NATO και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Δύο μεγάλα πανό κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, ένα γραμμένο στα αγγλικά κι ένα στα ελληνικά, κρέμασαν πριν λίγη ώρα μέλη του ΚΚΕ στην Ακρόπολη.
Τα πανό στρέφονται κατά της Συμφωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ και καταγγέλλουν πως εξυπηρετεί τα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών, του NATO και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «ΝΑΙ στην φιλία – αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών», αναγράφεται στα δύο πανό.
Ενόψει της βραδινής ψηφοφορίας στη Βουλή, το ΚΚΕ διοργανώνει συλλαλητήρια διαμαρτυρίας στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα στις 18:30 το απόγευμα.
Στην πρωτεύουσα το σημείο συνάντησης είναι το Πάρκο Ελευθερίας όπου θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
- Λάρισα: Σε εξέλιξη επιχείρηση του «ελληνικού FBI» για εξάρθρωση κυκλώματος εκβιασμών και απάτης
- Έκθεση για τη Δικαιοσύνη στον Κόσμο: Η ουτοπία ως απάντηση στην εποχή των «πολυκρίσεων»
- Ο Βασίλης Κώστας μιλά για τι τον εμπνέει στην ηπειρωτική μουσική
- Οι οπαδοί της Κοπεγχάγης αποχαιρέτησαν τον Μάριο Οικονόμου (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξαρθρώθηκε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις σε Κοζάνη και Αγρίνιο – 14 συλλήψεις
- Καθηγητής του Χάρβαρντ για Τραμπ: «Ας το παραδεχτεί, τα έκανε θάλασσα με το Ιράν»




