Πανό στην Ακρόπολη κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από το ΚΚΕ
Τα πανό στρέφονται κατά της Συμφωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ και καταγγέλλουν πως εξυπηρετεί τα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών, του NATO και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Δύο μεγάλα πανό κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, ένα γραμμένο στα αγγλικά κι ένα στα ελληνικά, κρέμασαν πριν λίγη ώρα μέλη του ΚΚΕ στην Ακρόπολη.
Τα πανό στρέφονται κατά της Συμφωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ και καταγγέλλουν πως εξυπηρετεί τα σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών, του NATO και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «ΝΑΙ στην φιλία – αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών», αναγράφεται στα δύο πανό.
Ενόψει της βραδινής ψηφοφορίας στη Βουλή, το ΚΚΕ διοργανώνει συλλαλητήρια διαμαρτυρίας στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα στις 18:30 το απόγευμα.
Στην πρωτεύουσα το σημείο συνάντησης είναι το Πάρκο Ελευθερίας όπου θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
- Super Bowl: Οι… θάμνοι του Bad Bunny έβγαλαν 1300 δολάρια (pics, vids)
- Άγριο επεισόδιο βίας στο Ηράκλειο: Του έσπασαν τα δόντια με πέτρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Δ’)
- Καλλιθέα: Πώς χάθηκαν πολύτιμα λεπτά μέχρι να βρεθεί το παιδί μέσα στο σιντριβάνι
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας



