Μήνυση για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο από την Παμμακεδονική Συνομοσπονδία
«Είδαμε μία ανοχή της αστυνομίας στους μπαχαλάκηδες, τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι είναι εμφανώς μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία με λοστούς», δήλωσε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γιάννης Αθανασιάδης
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο της Κυριακής κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών θα καταθέσει η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία στον Άρειο Πάγο, στις 12 το μεσημέρι.
«Είδαμε μία ανοχή της αστυνομίας στους μπαχαλάκηδες, τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι είναι εμφανώς μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία με λοστούς», είπε μιλώντας στον Antenna ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γιάννης Αθανασιάδης.
«Η αστυνομία ο ρόλος της δεν είναι μόνο κατασταλτικός θα έπρεπε και πρέπει να προστατεύει τους πολίτες που με ειρηνικότατο τρόπο διαδηλώνουν την αντίθεσή τους. Είναι γνωστό ότι όταν μιλάμε για Μακεδονία, μιλάμε για Ελλάδα και ο Έλληνας πολίτης σκέφτεται ότι χάνει κάτι από τον εαυτό του», πρόσθεσε και δήλωσε πως ζητούν παρουσία εισαγγελέα στο σημερινό συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
- Κόπα Άφρικα: Οι σχέσεις μεταξύ αφρικανικών κρατών υπερτερούν του ποδοσφαίρου
- Συναγερμός στις φυλακές Κασσαβέτειας – Κρούσματα φυματίωσης
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Επιστρέφει στις 31 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια

