Συγκλονισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις στην άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Καθημερινά βγαίνουν νέες πληροφορίες και αποκαλύψεις που «φωτίζουν» την υπόθεση και σοκάρουν περαιτέρω.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης φοιτήτριας, η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού στο παρελθόν, ένα γεγονός που την είχε σημαδέψει.

Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη, ακούστηκε μία νέα μαρτυρία – κλειδί που αφορά στους βιασμούς που είχε υποστεί το περασμένο καλοκαίρι η άτυχη φοιτήτρια από δυο άνδρες (σ.σ άλλους από τους δολοφόνους της).

«Το καλοκαίρι ένας γνωστός μου, έφερε την Ελένη Τοπαλούδη μπροστά μου σε κατάσταση σοκ. Το κορίτσι ήταν σε άσχημη κατάσταση και έτρεμε σαν το ψάρι. Ο γνωστός μου, μού είπε ότι οι δύο άνδρες την είχαν βιάσει και ότι την είχαν τραβήξει και βίντεο, με το οποίο την εκβίαζαν. Οι άνδρες αυτοί ήταν άλλοι από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της. Τον συμβούλεψα να πάνε αμέσως στις αρχές και να καταγγείλουν το περιστατικό. Αργότερα έμαθα ότι μια φίλη της Ελένης, αλβανικής καταγωγής, έκανε την καταγγελία στους αστυνομικούς» δήλωσε στην κάμερα του Star γνωστή της 21χρονης.

Γράψτε το σχόλιό σας