Κατράνης: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την επιστροφή στο σπίτι»

Χαρούμενης για την επιστροφή του στον Ατρόμητο δήλωσε ο Αλέξανδρος Κατράνης μετά τη νίκη - πρόκριση της ομάδας του επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Αλέξανδρος Κατράνης ήταν ενθουσιασμένος για το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ατρόμητου μετά από ενάμιση χρόνο, σχολίασε τη δουλειά του Νταμίρ Κάναντι και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο 20χρονος αριστερός μπακ στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1:

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την επιστροφή στο σπίτι. Μου δίνει ψυχολογία η ασίστ που έδωσα. Το σημαντικό να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Ατρομήτου για τον τρόπο, με τον οποίο με δέχτηκε πίσω».

Για τον Νταμίρ Κάναντι σημείωσε: «κάθε προπονητής έχει το δικό του πλάνο. Ο κ. Κάναντι έχει δείξει τη δουλειά του. Μέρα με τη μέρα όλα θα πηγαίνουν καλύτερα, θα καταλάβω πιο καλά αυτά που ζητά στο γήπεδο».

Τέλος, για την πορεία του Ατρομήτου στο Κύπελλο, δήλωσε: «Κάθε χρονιά έχουμε καλή πορεία στο κύπελλο. Ενδιαφέρει τον Ατρόμητο αυτός ο θεσμός. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Πέλκας»

Τι αναφέρουν στην Τουρκία για το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα και το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ.

Σύνταξη ΙΝ

Kάτι περισσότερο από ένας μαχητής της έβδομης τέχνης: Οι κορυφαίες ερμηνείες του Μάρλον Μπράντο

«Αν ένα στούντιο προσφερόταν να με πληρώσει τόσα για να σκουπίζω το πάτωμα όσα για να παίζω, θα σκούπιζα το πάτωμα» είχε δηλώσει κάποτε ο κορυφαίος Μπράντο.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

To ελληνικό ΥΠ.ΕΞ. για τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί - «Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα»

«Η διατήρηση του οικουμενικού χαρακτήρα μνημείων και η τήρηση των διεθνών προτύπων προστασίας της θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί σαφή διεθνή υποχρέωση που δεσμεύει όλα τα κράτη» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 35η αγωνιστική της Premier League

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007