Παπαχριστόπουλος: Γελάνε στην Ευρώπη, είναι άραγε απειλή για την Ελλάδα η ΠΓΔΜ;
Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών τάχθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας νωρίτερα σήμερα
Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών τάχθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας νωρίτερα σήμερα.
«Γελάνε στην Ευρώπη. Είναι άραγε απειλή για την Ελλάδα η FYROM; Γελάνε όσοι το ακούνε. Το διαμελισμό της τον θέλουνε για τη Μεγάλη Αλβανία και τη Μεγάλη Τουρκία. Και να μην υπήρχε η FYROM θα έπρεπε να την εφεύρουμε, μόνο καλό έχει να προσφέρει στη χώρα. Αυτή η κυβέρνηση, που έχει απορρίψει την επιλογή της αδράνειας, τολμάει», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.
«Το “Μ” στη FYROM σημαίνει “Μακεδονία” και κάποιοι υποκρίνονται σήμερα ότι δεν το ξέρουν. Ότι δεν το ακούνε», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος που επικαλέστηκε κείμενα της Πηνελόπης Δέλτα, και τη δημόσια θέση που πήραν για τη Συμφωνία των Πρεσπών οι καθηγητές Ν. Αλιβιζάτος, Μ. Σταθόπουλος και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, πανεπιστημιακός Γ. Γραμματικάκης.
- Ολυμπιακός: Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψει ο αντίπαλός του αν προκριθεί στα playoffs
- Εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τον καύσωνα – Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση θερμοπληξίας
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
