Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαξίμου: Ο Νίμιτς έβαλε τέλος στο παραμύθι Μητσοτάκη περί επαναδιαπραγμάτευσης

Μαξίμου: Ο Νίμιτς έβαλε τέλος στο παραμύθι Μητσοτάκη περί επαναδιαπραγμάτευσης

Ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς υπογράμμισε ότι μία νέα συμφωνία «θα απαιτούσε χρόνια», ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα τεθεί σε επαναδιαπραγμάτευση και το erga omnes, που για πρώτη φορά πέτυχε ελληνική κυβέρνηση με τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι πριν από λίγες ημέρες κορόιδευε όλην την Ελλάδα και χάιδευε τα συλλαλητήρια, αποκρύπτοντας ότι είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας με χρήση του όρου «Μακεδονία»», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και προσθέτει, «τις τελευταίες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης πήγε την κοροϊδία ένα βήμα παραπέρα, ισχυριζόμενος ότι δήθεν θα κάνει το παν για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και εν συνεχεία ο ίδιος θα την επαναδιαπραγματευθεί με την ΠΓΔΜ».

«Όχι ότι θα του δοθεί ποτέ η εντολή από τον ελληνικό λαό», υπογραμμίζει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, «αλλά τον καλούμε να διαβάσει τη δήλωση του Ειδικού Απεσταλμένου του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος επί της ουσίας βάζει τέλος στο παραμύθι του κ. Μητσοτάκη περί δήθεν επαναδιαπραγμάτευσης, αφού υπογραμμίζει ότι μία νέα συμφωνία «θα απαιτούσε χρόνια», ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα τεθεί σε επαναδιαπραγμάτευση και το erga omnes, που για πρώτη φορά πέτυχε ελληνική κυβέρνηση με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024