
Οι θρύλοι του τένις συμφωνούν: Ήρθε η ώρα ο Τσιτσιπάς να αλλάξει επίπεδο και να γίνει ο κορυφαίος
Μπόρις Μπέκερ, Ρότζερ Φέντερερ και οι ειδικοί αναλυτές του τένις συμφωνούν πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρέπει να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Να περάσει τα «εμπόδια» των Ναδάλ και Τζόκοβιτς και να γίνει ο κορυφαίος του αθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια μυθική πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, επικρατώντας του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η νίκη του Έλληνα τενίστα είναι κορυφαίο θέμα σε κάθε άκρη του κόσμου και όλοι σχολιάζουν με διθυραμβικά σχόλια τις εμφανίσεις του στη Μελβούρνη.
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι τοξικολογικές των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ





