
Στην Μακρόνησο για …ψαροντούφεκο ο Παύλος Πολάκης
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Ιανουαρίου αποφάσισε όπως δήλωσε να πάει ο ίδιος μια βόλτα μόνος του από την Μακρόνησο, σε απάντηση απειλητικών σχολίων που έλαβε με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.
Τα νέα του κατορθώματα ανέβασε ο αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης στο facebook.
Αυτή τη φορά ο υπουργός έπεσε για ψαροντούφεκο στο Αιγαίο με φόνο την Μακρόνησο. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Ιανουαρίου αποφάσισε όπως δήλωσε να πάει ο ίδιος μια βόλτα μόνος του από την Μακρόνησο, σε απάντηση απειλητικών σχολίων που έλαβε με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο ίδιος ανέβασε και φωτογραφίες σχολιάζοντας: «Επειδή κάποια ανώνυμα φασισταριά, μου έστειλαν απειλητικά μηνύματα και μειλ την προηγούμενη βδομάδα “για τη Μακρόνησο που σας περιμένει όλους όσους ψηφίσετε τις Πρέσπες”… Ειπα το Σάββατο να πάω μόνος μου μια βόλτα από κει …. να δω τι μας περιμένει!!!»
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ



