Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυρ κατά ριπάς κατά του Μαξίμου από τον Πάνο Καμμένο

Πυρ κατά ριπάς κατά του Μαξίμου από τον Πάνο Καμμένο

Σε νέα επίθεση κατά του μέχρι πρότινος κυβερνητικού εταίρου του προχώρησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, μετά τη χθεσινή άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συμμορφωθεί με το τελεσίγραφο που του έθεσε ο πρώην υπουργός Άμυνας και να απομακρύνει από την κυβέρνηση τους υπουργούς των ΑΝΕΛ

Σε νέα επίθεση κατά του μέχρι πρότινος κυβερνητικού εταίρου του προχώρησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, μετά τη χθεσινή άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συμμορφωθεί με το τελεσίγραφο που του έθεσε ο πρώην υπουργός Άμυνας και να απομακρύνει από την κυβέρνηση τους υπουργούς των ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανάρτησε ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται χαμογελαστός ο Αλέξης Τσίπρας να έχει τοποθετήσει έξω από το Μαξίμου μια ταμπέλα που γράφει «ενοικιάζονται δωμάτια», και να υποδέχεται την Έλενα Κουντουρά ως κατάκοπη τουρίστρια που αναζητά στέγη.

Στη λεζάντα, ο πρώην υπουργός Άμυνας γράφει: «Και νέα αύξηση του τουρισμού τον Ιανουάριο».

Είτε ο ίδιος προσωπικά -δια ζώσης ή μέσω του προσφιλούς του, Twitter- ο Πάνος Καμμένος δεν χάνει ευκαιρία να εξαπολύει επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού, και μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να διαφοροποιηθεί από τον πρώην συγκυβερνήτη του, και να αποκομίσει όσο το δυνατό μεγαλύτερα πολιτικά οφέλη -με δεδομένο ότι η απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, έτσι όπως έγινε και στον χρόνο που έγινε, μόνο κερδισμένο δεν τον έβγαλε απέναντι στους ψηφοφόρους του κόμματός του.

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο Π. Καμμένος, έχει ήδη ανοίξει «πόλεμο» με το Μέγαρο Μαξίμου, κατηγορώντας προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για «ανέντιμη στάση», ότι «δεν σεβάστηκε τα τέσσερα χρόνια έντιμης συνεργασίας», καθώς και ότι διατηρεί τους υπουργούς των ΑΝΕΛ στην κυβέρνησή του.

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε «casus belli» την άρνηση του κ. Τσίπρα να θέσει εκτός κυβέρνησης τον Τέρενς Κουίκ και την Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Μετά την απόρριψη του τελεσιγράφου του, ο κ. Καμμένος επιστράτευσε τον «πιστό στρατιώτη» των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, ο οποίος το πρωί σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για «πόλεμο» που έχει ανοίξει με την κυβέρνηση.

Από την άλλη πλευρά, την απάντηση στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, λέγοντας πως από την στιγμή που δεν μετέχει πλέον στην κυβέρνηση, δεν δικαιούται και να παρεμβαίνει σε ζητήματα σύνθεσής της. «Νομίζω ότι είναι μάλλον οξύμωρο το γεγονός ότι θα μπορούσε κάποιος εκτός κυβέρνησης να θέλει να καθορίσει τη σύνθεση της κυβέρνησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακόπουλος.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024