
Συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ. : Να απαντήσει η φυσική ηγεσία γιατί έπεσαν χημικά, αντί για συλλήψεις
Στην φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επέρριψε την ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ρήγας
Στην φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επέρριψε την ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ρήγας.
«Να απαντήσει η φυσική ηγεσία γιατί έπεσαν χημικά, αντί να συλληφθούν οι ταραξίες στα επεισόδια στον Άγνωστο Στρατιώτη», είπε ο συνδικαλιστής μιλώντας το πρωί στον Antenna.
«Στο Κέντρο Επιχειρήσεων δεν βρίσκονται οι συνδικαλιστές, αλλά η φυσική ηγεσία», πρόσθεσε και σημείωσε ότι «υπήρχε μεγάλος όγκος κόσμου και διαδηλωτών, έχουν γίνει συλλήψεις… έχουν γίνει πολλές φορές συλλήψεις και προσαγωγές, όμως οι ταραξίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο».
Τόνισε δε με νόημα ότι, «ο αστυνομικός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκτελεί εντολές», ξεκαθαρίζοντας ότι «για το αν ήταν επιτυχής ο σχεδιασμός, οι υπεύθυνοι είναι άλλοι».
«Ένα αέριο δεν μπορούμε να το στρέψουμε να πηγαίνει μόνο στους μπαχαλάκηδες», ανέφερε σχετικά με τη χρήση χημικών και ερωτηθείς αν θα μπορούσε να γίνει άλλη διαχείριση και όχι χρήση χημικών έκανε σαφές πως «η Αστυνομία και οι αστυνομικοί μπορούν να τα κάνουν όλα, γιατί είναι εκπαιδευμένοι να εκτελούν όποιες εντολές παίρνουν».
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα μέσα στον ΕΦΚΑ – Αναφορές για έναν τραυματία
- Γιώργος Γιαννόπουλος: Η μιζέρια είναι στη φύση του Έλληνα
- Γαλάτσι: Στο νοσοκομείο 45χρονος μετά από καβγά για μια θέση πάρκινγκ
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Η προειδοποίηση του Τραμπ προς τον Κάρολο – Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τον διάλογο
- Ανακατεύοντας την τράπουλα στην Κεντροαριστερά: Τι αλλάζει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα




