Νικόλ Κυριακοπούλου: Το όνομα, η γλώσσα και η εθνότητα της Μακεδονίας δεν πωλούνται
Αναρτώντας μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία, επέλεξε η διεθνής ελληνίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ γυναικών και πρωταθλήτρια Ελλάδας Νικόλ Κυριακοπούλου, για να στείλει το δικό της, σαφές μήνυμα, ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, την ημέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μεακεδονία
Αναρτώντας μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία, επέλεξε η διεθνής ελληνίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ γυναικών και πρωταθλήτρια Ελλάδας Νικόλ Κυριακοπούλου, για να στείλει το δικό της, σαφές μήνυμα, ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, την ημέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μεακεδονία.
Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αναφέρθηκε και στην καταγωγή των παππούδων της από το χωριό Εμμανουήλ Παππάς Σερρών και τόνισε:
«Είμαι μισή Μακεδόνισσα, οι παππούδες μου είναι από τον Εμμανουήλ Παππά Σερρών!!! Το όνομα, η γλώσσα, η εθνότητα της Μακεδονίας ΔΕΝ πωλούνται.. ΔΕΝ ανταλλάσσονται σε κανέναν και για τίποτα. Κάποιοι πολέμησαν για την Μακεδονία και έχυσαν το αίμα τους. Η Ιστορία ΔΕΝ διαγράφεται».
Είμαι μισή Μακεδόνισσα, οι παππούδες μου είναι από το Εμμανουήλ Παππά Σερρών!!! Το όνομα, η γλώσσα, η εθνότητα της…
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.