Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπακασέτας: «Μας δίνουν πάρα πολύ μεγάλη ώθηση τα δύο θετικά αποτελέσματα»

Μπακασέτας: «Μας δίνουν πάρα πολύ μεγάλη ώθηση τα δύο θετικά αποτελέσματα»

Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που κάνει όλη η ομάδα

Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του μετά την «τριάρα» της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι συμπαίκτες του. Επίσης υποστήριξε ότι οι δύο συνεχόμενες νίκες έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο του Δικέφαλου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων:

«Στο τελευταίο δίμηνο ήταν πολύ κακές οι εμφανίσεις μας, το ξέραμε και εμείς οι ίδιοι. Ούτε σε μας άρεσε αυτή η εικόνα. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε πρώτα μέσα από την προπόνηση. Όταν ήρθε η διακοπή μας έκανε πολύ καλό, έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία και η παραπάνω δουλειά που κάνουμε στο προπονητικό κέντρο. Όλα αυτά, έπαιξαν το καθένα ξεχωριστά τον ρόλο του για να αποδίδουμε όσο θέλουμε και αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε πλέον»

Για την επιστροφή του στους αγώνες: «Είναι πολύ ωραία που επέστρεψα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο προπονητής ξέρει ποια είναι η θέση μου και το γνωρίζει πως αισθάνομαι πιο άνετα και πιο όμορφα στον άξονα. Φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, δε μου αρέσει να μιλάω μόνο για μένα, όλα τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν ήταν έτσι ακριβώς οι διαφωνίες που είχαν γραφεί, βοήθησαν και κάποιοι άνθρωποι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει στην ενεργό δράση».

Για τα δυο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα: «Μας δίνουν πάρα πολύ μεγάλη ώθηση αυτά τα δύο θετικά αποτελέσματα. Σήμερα ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και θέλω να πω πως η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε έναν φίλαθλο της ομάδας, τον Σάββα, που ακολουθούσε πολύ πιστά και πριν από λίγες μέρες έχασε την ζωή του από ένα ατύχημα. Το αφιερώνουμε αυτή τη νίκη με όλη μας την καρδιά και θέλω να πω δύναμη στην οικογένεια».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Είναι λίγο δύσκολα να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μας είναι πολύ δύσκολο να συζητάμε πως στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση, εκεί μπορούμε να θέσουμε τον στόχο μας. Φυσικά και το Κύπελλο είναι πολύ μεγάλος στόχος για μας, να κατακτήσουμε ακόμα έναν τίτλο».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024