Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βούλτεψη: Μου επιτέθηκαν παρακρατικοί στο συλλαλητήριο

Βούλτεψη: Μου επιτέθηκαν παρακρατικοί στο συλλαλητήριο

Η βουλευτής της ΝΔ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, λέγοντας πως υπήρξε προσπάθεια να ταυτιστούν οι ειρηνικοί διαδηλωτές με τα ακραία στοιχεία σημειώνοντας μάλιστα με νόημα πως επετράπη να ξεκινήσουν από την πρώτη στιγμή τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Τη δράση παρακρατικών στην επίθεση που δέχθηκε η ίδια χθες, στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας κατήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στο News 24/7 η βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα σημειώνοντας πως αντί να κάνει τη δουλειά της, έκανε μαθήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Η κ. Βούλτεψη επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, λέγοντας πως υπήρξε προσπάθεια να ταυτιστούν οι ειρηνικοί διαδηλωτές με τα ακραία στοιχεία σημειώνοντας μάλιστα με νόημα πως επετράπη να ξεκινήσουν από την πρώτη στιγμή τα επεισόδια στο Σύνταγμα. «Η επίθεση εναντίον μου το αποδεικνύει», πρόσθεσε.

«Ο Τσίπρας κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι ταυτίζεται με τους ακραίους. Αν ίσχυε αυτό, τότε γιατί επιτέθηκαν σε μένα; Ήταν μεταμφιεσμένοι διαδηλωτές, ήθελαν αίμα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήταν παρακρατικοί» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε για την επίθεση που δέχθηκε. «Με χτύπησαν, με κλώτσησαν και με έριξαν κάτω, στο πεζοδρόμιο».

Ήδη από χθες, η κ. Βούλτεψη είχε καταγγείλει ότι πολλοί άνθρωποι στην Αθήνα δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις από παρακρατικά στοιχεία. «Οι τραμπούκοι αυτοί και η κυβέρνηση έχουν έναν κοινό στόχο: Να μην εκφράσουν την αντίθετη γνώμη τους ο ελληνικός λαός και οι πολιτικές δυνάμεις για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών» είχε δηλώσει χθες.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024