
Ποτάμι: Ο Αμυράς στα βήματα του Δανέλλη
Με ένα δηκτικό σχόλιο απάντησε στην ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά το Ποτάμι αναφέροντας ότι «διεκδικεί έτσι να γραφεί στο "δεξιό" πάνθεον, ως ο βουλευτής που διέλυσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποτάμιου»
Με ένα δηκτικό σχόλιο απάντησε στην ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά το Ποτάμι αναφέροντας ότι «διεκδικεί έτσι να γραφεί στο “δεξιό” πάνθεον, ως ο βουλευτής που διέλυσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποτάμιου». Τον συγκρίνουν με τον Σπύρο Δανέλλη, καθώς, όπως λέει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του, «αντιστοίχως γράφτηκε στο “αριστερό” πάνθεον ο κ. Δανέλλης, ως ο βουλευτής που εγκατέλειψε το Ποτάμι για να σώσει την κυβέρνηση Τσίπρα».
Το Ποτάμι επισημαίνει ότι «Δανέλλης και Αμυράς είχαν επανειλημμένα δεσμευτεί ότι, αν διαφωνήσουν με το Ποτάμι, θα παραδώσουν την έδρα τους. Ειδικά ο κ. Αμυράς μόλις το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης “ορκιζόταν” στα κορυφαία στελέχη του Κινήματος ότι δεν φεύγει από το Ποτάμι. «Εγώ δεν είμαι Δανέλλης», έλεγε και ξανάλεγε στα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου που ανησυχούσαν για τη στάση του».
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η απόφαση του αυτή στερεί τη δυνατότητα στο Κίνημά μας να συγκροτεί Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή. Δεν μειώνει όμως τη δύναμη των απόψεών μας, δεν μειώνει τη δύναμή μας στην κοινωνία. Ίσως, αντιθέτως, δίνει την αφορμή σε κάποιους πολίτες να σκεφθούν και να αποφασίσουν. Σε μια εποχή καταστροφής θα γίνουμε όλοι καταστροφείς ή θα παραμείνουμε άνθρωποι;».
- Λέικερς για ΛεΜπρόν: «Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία» (pic)
- Ζήλευε ο Τζόνι Ντεπ την Κάρα Ντελεβίν λόγω Άμπερ Χερντ;
- Και δεύτερος νεκρός στη Λητή από τη μεγάλη φωτιά – Εικάζεται ότι πρόκειται για το αγνοούμενο παιδί
- Δημοσκόπηση: Παγιώνεται το δίπολο ΝΔ-ΕΛΑΣ – Ντέρμπι για την τρίτη θέση – Ένας στους τρεις Νεοδημοκράτες αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση
- Η αύξηση επιτοκίων δεν ήταν «αύξηση ασφαλείας» λέει η Λαγκάρντ
- Ακτή Ελεφαντοστού – Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ «υπέγραψε» την πρόκριση των Νορβηγών

