Σύνταγμα : Βρίζουν αλβανό ρεπόρτερ γιατί τον πέρασαν για Σκοπιανό και διακόπτουν τη σύνδεση
Η κατάσταση έγινε πιο έντονη όταν άκουσαν τον δημοσιογράφο να μιλάει άλλη γλώσσα και τον πέρασαν για Σκοπιανό. Το κανάλι αναγκάστηκε να διακόψει την απευθείας μετάδοση.
Διαδηλωτής όταν άκουσε τον ανταποκριτή του αλβανικού καναλιού Top Channel να μιλάει εν μέσω της διαδήλωσης στο Σύνταγμα προσπάθησε να τον εμποδίσει, απευθυνόμενος υβριστικά προς αυτόν, σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα.
Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στη διάρκεια του απογευματινού δελτίου ειδήσεων του αλβανικού καναλιού Top Channel Albania όταν ο δημοσιογράφος Αρτούρ Μπίμπε άρχισε το ρεπορτάζ ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.
Η κατάσταση έγινε πιο έντονη όταν άκουσε τον δημοσιογράφο να μιλάει άλλη γλώσσα και τον πέρασε για Σκοπιανό. Στον χορό των ύβρεων μπήκαν και άλλοι διαδηλωτές και το κανάλι αναγκάστηκε να διακόψει την απευθείας μετάδοση.
Χιλιάδες Ελληνες διαδήλωσαν στην πλατεία Συντάγματος εναντίον του νέου ονόματος των Σκοπίων, μετέδωσε το αλβανικό κανάλι.
Πηγή: echedoros-a.gr
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]




