Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόρχουτ: «Θα παλέψουμε για μια θέση στο Europa League»

Κόρχουτ: «Θα παλέψουμε για μια θέση στο Europa League»

Ο Ουγγρος μίλησε για το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Αρη και επισήμανε ότι οι Κίτρινοι θα παλέψουν για να βγουν στο Europa League.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αρη πραγματοποίησε ο Μιχάι Κόρχουτ στον αγώνα με την Λάρισα (0-0), με τον Ούγγρο μάλιστα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Ο διεθνής άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το ντεμπούτο του με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και επισήμανε ότι οι Κίτρινοι θα παλέψουν για να βγουν στο Europa League. Παράλληλα, στάθηκε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι υψηλότερο το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος σε σχέση με το Πρωτάθλημα στο Ισραήλ που έπαιζα πιο πριν. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα μου άρεσε. Η ομάδα μας είναι καλή και μπορούμε να παλέψουμε για μια θέση στο Europa League. Ξέρω για την ομάδα μου ότι αρχίσαμε καλά το Πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια χάσαμε κάποια παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε τη νίκη και τώρα την ισοπαλία. Θα πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024