Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αρη πραγματοποίησε ο Μιχάι Κόρχουτ στον αγώνα με την Λάρισα (0-0), με τον Ούγγρο μάλιστα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία.
Ο διεθνής άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το ντεμπούτο του με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και επισήμανε ότι οι Κίτρινοι θα παλέψουν για να βγουν στο Europa League. Παράλληλα, στάθηκε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι υψηλότερο το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος σε σχέση με το Πρωτάθλημα στο Ισραήλ που έπαιζα πιο πριν. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα μου άρεσε. Η ομάδα μας είναι καλή και μπορούμε να παλέψουμε για μια θέση στο Europa League. Ξέρω για την ομάδα μου ότι αρχίσαμε καλά το Πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια χάσαμε κάποια παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε τη νίκη και τώρα την ισοπαλία. Θα πάμε καλύτερα στο μέλλον».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.