Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα η ΑΕΚ έδειξε το καλύτερο πρόσωπό της στη φετινή σεζόν, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά με διάταξη 3-5-2. Ένα σχήμα που είδαμε για πρώτη φορά από την Ένωση και που έδειξε να λειτουργεί εξαιρετικά. Ωστόσο, παρότι δεδομένα θα δούμε την ΑΕΚ να το «φορά» ξανά μέσα στη χρονιά, αυτό δεν αναμένεται να γίνει σήμερα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αποφασίσει στο ματς του ΟΑΚΑ να επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα. Με τους Μπακάκη, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ να καλύπτουν τις θέσεις μπροστά από τον Μπάρκα. Ενώ δεδομένα οι Λιβάγια και Πόνσε θα συνθέσουν το δίδυμο της επίθεσης.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά