Θέση για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα πήρε η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Η κ. Γκραμπόφσκι κατήγγειλε την αστυνομική βία και την αλόγιστη χρήση χημικών ενάντια σε απλούς πολίτες, σε ειρηνικούς διαδηλωτές που δεν ήθελαν τίποτα παραπάνω παρά να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα κυβερνητικά σχέδια.
«Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατι; Ντροπή!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κ. Γκραμπόφσκι.
Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατι; Ντροπή! #Συλλαλητηριο
— Mareva Grabowski-Mitsotaki (@MarevaGrabowski) January 20, 2019
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.